torsdag 9 augusti 2012

Hur? Varför?

Det har ännu en gång vart sjuka barn här, därför ingen bloggning. Elina och Ville har haft feber och Jarkko problem med andningen. Nu har vi till och med inhalator hemma så att han ska slippa tycka att det är jobbigt med hostan och andningen... Fattar inte varför det hela tiden ska vara nåt? Alltid nån sjuk? Undra om vi har mögel? För när Elina va liten va hon sjuk ofta och det va pga mögel... Efter att allt blev renoverat så blev flickan frisk...
Men nu mår alla bättre för tillfället iaf och förhoppningsvis kan vi återgå till det normala livet imon igen med dagis och allt...

3 kommentarer:

  1. Min dotter har också problem med andningen, likaså hade hennes storasyster men det växte bort. Ibland indrar jag också om vi har mögel men läkarna säger att det är jättevanligt med luftvägsbekymmer när barnen är små.

    SvaraRadera
  2. Stella blev rosslig redan när hon var 6 veckor. Men först 16/6 fick vi medicin. Hon får airomir och flutide som vi ger dagligen. Hon har även lämnat ett avföringsprov för att utesluta cystisk fibros, som tack gode Gud var negativt. Nyligen gjordes en lungröntgen som visade något men jag vet inte vad. Vi står på kö för att få komma till barnmottagningen i september. Än vet nog inte läkarna riktigt vad Stella har för något. Det är Jättetungt att inte veta :/ Man hör pipljud på henne varje dag, men ingen vet om det är astma eller något annat. Har ni varit in på akuten många gånger? Är han mycket tät eller är det mest rossel?


    Är de så nära! Jag visste att han var född i januari men inte vilket datum. Men är väl med i januarigruppen på familjeliv? Jag heter fair där. Stella sitter "bara", gör inte ens försök till att krypa. Springer mycket i gåstol, rullar åt båda håll. Jarkko då?

    SvaraRadera
  3. stackare :( be någon kolla upp om ni har mögel hemma! sånt kan ju vara farligt.

    SvaraRadera