onsdag 9 januari 2013

Problem!!!

Ventilations systemet på vårat hus är sönder. 12 lägenheter drabbade. Det finns 24 lägenheter, men klart att vi är en av dom drabbade. Det finns ingen luft här inne. Det började med att fönstrena blev fuktiga inne. Luften förvandlades till något hemskt, liknande regnskog. Det blev svårare att andas... Jag sa till hyresvärden, men dom skulle kolla på det. Igår, en vecka senare utan att nån kollade på det började väggarna släppa in vatten. Luften blev allt mer fuktig. På en natt började mögel växa på fönsterkarmar och på de blöta ställena i väggen. Idag fick vi då reda på att dom håller på och hitta delar till att kunna laga ventilations fläkten på taket. Efter det börjar dom sanera... Men det är tydligen ingen fara att bo här... Vad tycker ni? Så här ser det ut hos oss nu, detta kom fram på 1 dygn och växer hela tiden, så att man märker det. Det går fort!!!





3 kommentarer:

  1. Se ON vaarallista, lapset, koira tai te voitte sairastua. Muuttakaa pois' helpompi sanottu kuin tehty mutta jos teillä vaan on mahdollista niin siirtykää.. kräv hotelliin sen aikaa kun kaikki on taas ennallaan. Se on oikeasti hengen vaarallista.

    SvaraRadera
  2. nä, fy fan vad äckligt! har inte ni haft nog med mögel nu? ;(

    SvaraRadera
  3. Hej
    Du det är inte bra att bo där det finns mögel!! Barnen och ni kan bli sjuka, vilken dumnöt som sa att det inte är farligt!! Huvudvärk, snoriga näsor, illamående och skit kan man åka på. Jag tål inte mögel så jag vet!
    Tycker du ska ringa och prata med dom igen!
    Kram kram Jossan

    SvaraRadera